LIC Scadenta Tannteknikk

Kompromissløs kvalitet, uansett opprinnelsesland!

Import fra Bangkok

Da LIC Scadenta skulle velge en partner til formidling av arbeid, var det viktig å finne en aktør som deler våre faglige og etiske prinsipper. Quality Dental Laboratory har nå levert arbeid til oss siden 1999 og er en samarbeidspartner vi er stolte av!

Vi har god kontakt med laboratoriet i Thailand, og har gjennom jevnlige besøk blitt godt kjent med tannteknikerne som jobber der. Vi kommuniserer tett i hverdagen og utveksler erfaringer som gjør oss begge til enda bedre utøvere i faget.

Laboratoriet vårt i Oslo har høy faglig kompetanse med ni erfarne medarbeidere som alltid er beredt til å bistå deg med rådgivning i prosessen. Om nødvendig utfører vi korreksjoner på laben, noe som korter ned ventetiden for deg og din pasient.

God klinisk forståelse

- sikrer en trygg og god kommunikasjon!

Quality Dental Laboratory ble etablert i 1987 av Dr. Pongsri Srisuthep. Med bakgrunn og erfaring som tanntekniker og tannlegeutdanning fra USA, begynte hun i det små med fem teknikere.

I dag drives laboratoriet av hennes svigersønn som er tannlege og spesialist i protetikk. Han har oppsyn med produksjonen og er ansvarlig for kvalitetskontrollen. Én dag i uka jobber han klinisk som tannlege sammen med sin kone, som også er tannlege og spesialist i protetikk. Dette er en stor fordel med tanke på å opprettholde den kliniske forståelsen av instruksjonen fra tannlegene.

I teamet sitt har de 45 dyktige teknikere som jobber for å innfri våre kravspesifikasjoner på tanntekniske arbeider, enten det er single kroner eller komplekse implantatkasus.

Familiebedrift

- et sted hvor alle kan føle seg hjemme!

Quality Dental Laboratory er en familiebedrift som ivaretar sine ansatte på samme måte som vi gjør her i Norge.

De investerer i folk og miljø og har faste ansatte, videreutdanning, kursing og sosiale goder.

Laboratoriet var blant de første laboratoriene i Thailand som var ISO sertifiserte og er alltid oppdaterte på våre krav her hjemme.

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.