HealthySmile

Blekemiddelet Whiteness Perfect som brukes i HealthySmile, gir svært gode resultater på vanlige misfarginger forårsaket av kaffe, tobakk og andre sterkt fargesatte matvarer. Den er også effektiv ved behandling av kraftigere misfarginger forårsaket av f.eks legemidler og fluor. HealthySmile har et meget høyt innhold av vann og forskning viser at fluoret som finnes i blekemiddelet styrker tannen! Metoden er godt dokumentert og har vært på markedet i over 25 år.

 

 

 

 

Slik fungerer det:

Undersøkelse

Tannlegen undersøker tennene dine og bedømmer ut i fra det om en blekebehandling kan gjennomføres og ønskede resultater kan oppnås. For å lage blekeskinner taes et avtrykk av dine tenner. Det gjøres enten ved avtrykkskje med avtrykksmateriale, eller ved en intraoral scan av tennene dine.

Blekeskinner

Tannlegen sender avtrykket til LIC Scadenta Tannteknikk, som fremstiller individuelle blekeskinner til deg. Disse pakkes i en eksklusiv eske som inneholder blekemiddel og skinner samt instruksjoner. Dette sendes tilbake til tannlegen. Du får en ny timeavtale for gjennomgang av blekeprosessen

Påføring

Blekemiddelet påføres i den tynne, behagelige skinnen som deretter plasseres på tennene. Under selve blekeprosessen brytes karbamidperoxid ned til hydrogenperoxid som deretter brytes ned til oksygen som trenger inn i emaljen og dentinet (det porøse vevet som er under emaljen). Oksygenet bleker de misfargede overflatene og tannen får en lysere nyanse. Strukturen på tannen påvirkes ikke pga det høye vanninnholdet i HealthySmile.

HealthySmile

4 x 3 g blekemiddel i sprøyter, 10% eller 16%

2 x Individuelt tilpassede blekeskinner

1 x Oppbevaringseske

1 x Pasientinstruksjoner

Etterbehandling


Whitening tannkrem opprettholder resultatet av din tannblekingsbehandling.

Touch ups


Ta en "touch up" nå og da. Kjøp en blekesprøyte med Whiteness Perfect ved din årlige tannhelsekontroll.

Unngå sure drikker


Se opp for sure drikker som over tid kan gi etseskader på emaljen. Det er emaljen som gir det hvite utseendet.

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.