Hva er FAS?

"Bare" et nytt alignersystem? Ikke i det hele tatt.


FAS ble utviklet av Forestadent for å tilføre vertikal kontroll inn i behandlingsplanen, basert på Arc of Closure. Dette gir sluttresultatet utmerket okklusjon med færre alignere og minimale avgrensninger.

Aligners har vært på markedet i mer enn to tiår og FAS er det første alignersystemet med denne revolusjonerende metoden!

Vi vil anbefale å gå inn på Fas Aligner sin nettside for utfyllende informasjon om systemet.

 

Diskret og nesten usynlig

Behagelig å bruke

Prisgunstig

Enkel å rengjøre

Hva er alignere

og hvordan fungerer det?

Fas Alignere er transparente korreksjonsskinner laget av et gjennomsiktig plastmateriale. Til forskjell fra tradisjonell reguleringsstreng, er skinnene diskrete og knapt synlige i munnen.
Fas Alignere er svært allsidige, og kan brukes for å korrigere en mengde ulike problemer med tannstillingen slik som roterte tenner, trangstilling eller diastema. De kan tas enkelt ut av munnen under måltider og sosiale anledninger. Dette gjør det lettere å opprettholde en god munnhygiene. Som ved alle andre behandlinger med alignere er det viktig at skinnene brukes 20-22 timer hver dag.

Fremgangsmåte
Tannlegen vil etter å ha sendt inn konvensjonelle avtrykk, modeller eller digitale skann (og CBCT ved rotsegmentering) få tilsendt en behandlingsplan med en 3D-animasjon som viser tannforflytningen fra utgangspunktet til ønsket sluttresultat. Hvis tannlege og pasient godkjenner planen, vil det produseres modeller og skinner til hvert enkelt trinn.

Dersom det er et utfordrende kasus, kan det i noen tilfeller bli nødvendig å endre på behandlingsplanen underveis. Hos oss kan du derfor velge å bestille modeller og skinner til noen få trinn av gangen, for å unngå at det produseres noe som ikke blir benyttet.

Den faglige oppfølging og konsultasjon skjer i samråd med Forestadent sitt dyktige team av kjeveortopeder. På denne måten slipper tannlegen bruke ekstra tid og penger på kurs og sertifiseringer.

 

Steg for Steg...

Fas Alignersystem

Fas Alignere krever ingen kursing eller sertifisering for å kunne benyttes. All oppfølging skjer i samarbeid med kjeveortopeder. Trygt og enkelt!

Elin Sandneseng

Skinnene produseres hos


LIC Scadenta Tannteknikk

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.