Usynlig tannregulering

ACCUSMILE

Diskret og nesten usynlig

Behagelig å bruke

Prisgunstig

Enkel å rengjøre

Et usynlig alternativ som gir synlige resultater!


Accusmile Alignere er transparente korreksjonsskinner laget av et gjennomsiktig plastmateriale. Til forskjell fra tradisjonell reguleringsstreng, er skinnene diskrete og knapt synlige i munnen.
Accusmile Alignere er svært allsidige, og kan brukes for å korrigere en mengde ulike problemer med tannstillingen slik som roterte tenner, trangstilling eller diastema. De kan tas enkelt ut av munnen under måltider og sosiale anledninger. Dette gjør det lettere å opprettholde en god munnhygiene. Som ved alle andre behandlinger med alignere er det viktig at skinnene brukes 20-22 timer hver dag.

Fremgangsmåte
Tannlegen vil etter å ha sendt inn konvensjonelle avtrykk, modeller eller digitale skann få tilsendt en behandlingsplan med en 3D-animasjon som viser tannforflytningen fra utgangspunktet til ønsket sluttresultat. Hvis tannlege og pasient godkjenner planen, vil det produseres modeller og skinner til hvert enkelt trinn.

Dersom det er et utfordrende kasus, kan det i noen tilfeller bli nødvendig å endre på behandlingsplanen underveis. Hos oss kan du derfor velge å bestille modeller og skinner til noen få trinn av gangen, for å unngå at det produseres noe som ikke blir benyttet.

Den faglige oppfølging og konsultasjon skjer i samråd med Forestadent sitt dyktige team av kjeveortopeder. 

Ring oss gjerne dersom noe er uklart, eller om du trenger veiledning for å registrere deg på portalen.

https://www.accusmile.de/en/orthodontists/

 

Accusmile - Steg for Steg...

Allmennpraktiserende tannleger kan bestille Accusmile Alignere uten å måtte kurses eller sertifiseres.
Utrolig enkelt og veldig praktisk!

Elin Sandneseng

Skinnene produseres hos


LIC Scadenta Tannteknikk

Ved å trykke på "Godkjenn alle" så gir du tillatelse til at vi kan bruke informasjonskapsler som optimaliserer og forbedrer din brukeropplevelse.